Del:

College 360

Hos College 360 kørte vi i løbet af efteråret 2019/foråret 2020 et rengøringsudbud. College 360 er en skole i Silkeborg som har flere forskellige ungdomsuddannelser. Skolen tilbyder erhvervsuddannelser, gymnasiale uddannelser samt efteruddannelser. College 360 blev oprettet som en fusion af Silkeborg Business College og Teknisk Skole Silkeborg. Igennem dette rengøringsudbud hjalp vi med at håndtere udbudsprocessen fra A-Z og med vores ekspertise fik vi skræddersyet et udbudsmateriale, der harmonerede med College 360 behov for rengøring. Derved fik College 360 på trods af at omfatte flere lokationer, de bedste vilkår for hver lokation.

Med os som rådgiver på opgaven kan I få defineret alle de vigtige elementer i kontrakten og samtidig få sikret, at alle regler og alt lovgivning på området er overholdt. Både som privat virksomhed og offentlig institution vil du kunne få en bedre kvalitet og en bedre pris på Jeres facility-løsning. Derudover sikrer vi igennem ServiceUdbud, at jeres virksomhed eller organisation kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.