Del:

Den Danske Scenekunstskole

Den Danske Scenekunstskole er en uddannelsesinstitution for kunstnerisk højere videregående uddannelser, som tilbyder både efter- og videreuddannelser indenfor alle aspekter af scenekunst. 

Uddannelsesinstitutionen hører under Kulturministeriet og har afdelinger i Aarhus, Fredericia, Odense, København og Odsherred, hvor undervisning og uddannelse finder sted. 

Med omkring 190 studerende og 100 ansatte fordelt på uddannelsesinstitutionens lokationer, har Den Danske Scenekunstskole til opgave at udøve kunstnerisk udviklingsvirksomhed, der på videnskabeligt grundlag driver forskning inden for fagområderne og bidrager til et levende kunst- og kulturliv. 

 

Hos Servicemægleren har vi endnu engang haft fornøjelsen af, at bistå Den Danske Scenekunstskole med et udbud af deres rengøringsydelser på lokationerne i Aarhus og København. Med en vurdering af lokationerne fra vores eksperter på området, har vi udarbejdet et gennemsigtigt udbudsmateriale, der har sikret at Den Danske Scenekunstskole har indgået en aftale med en leverandør, som kender alle aspekter af arbejdsopgaverne og derfor lever op til uddannelsesinstitutionens ønsker og krav.

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.