Del:

Det Danske Filminstitut

Det danske Filminstituttet hører under Kulturministeriet og har som formål at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i Danmark.  Organisatorisk er instituttet opdelt i to områder, der hver består af et antal afdelinger. Filminstituttets opgaver er mange – som myndighed, videncenter, oplevelseshus, museum, streaming portal og meget mere. Filminstituttets ambition er, at skabe berigende filmoplevelser for alle, på en måde således film får betydning for borgere i hele landet – og sætter Danmark på verdenskortet

Vi hos Servicemægleren har bistået Det Danske Filminstitut med et miniudbud af rengøringsydelser.  Vi har sørget for, at klarlægge en procesplan hvilket har resulteret i at Det Danske Filminstitut, har kunne fokusere på deres kerneopgaver.  Med dette serviceudbud har vi sikret, at de kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet. Vi har dermed forbedret udbudsmaterialet, således at det passer til Det Danske Filminstituts behov, men under de forudsætninger som er fastsat i rammeaftalen.  Dette samarbejde har derfor haft til opgave at assistere Det Danske Filminstitut, således et tilfredsstillende serviceniveau og klarere rammer for rengøringsopgaverne er opnået. 

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.