Del:

Gribskov Gymnasium

Gribskov Gymnasium er et gymnasium i Helsinge i Nordsjælland. Det er bygget i 1979 og indviet i 1981. På Gribskov Gymnasium går der ca. 620 elever, så gymnasiet har en størrelse der gør, at eleverne kender hinanden på tværs af klasserne. 

Gribskov Gymnasium er et moderne gymnasium med tidssvarende fysiske rammer, der tilbyder unge uddannelsesegnede i lokalområdet og tilgrænsende områder den 3-årige uddannelse til almen studentereksamen (STX), den 2-årige uddannelse til hf-eksamen (HF) og fra sommeren 2019 en særlig STX kaldet "Nordatlantisk Gymnasieklasse" (NGK) for elever fra Danmark, Færøerne, Island og Grønland. 

Gribskov Gymnasiums hovedformål er, at forberede eleverne til videregående uddannelse gennem undervisning tilrettelagt så eleverne opnår størst mulig viden og studiekompetence samt personlig og almen dannelse.  

 

Hos Servicemægleren har vi bistået Gribskov Gymnasium med et rengøringsudbud. Vi har dermed sikret, at skolen kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet. Rammeaftalen for rengøringsudbuddet blev indgået på baggrund af vores kompetente rådgivning indenfor området, hvor vi assisterede Gribskov Gymnasium igennem et udførligt og gennemsigtigt udbudsmateriale. Vi har således forbedret udbudsmaterialet, så det passer til skolen behov.

 

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.