Del:

Kulturministeriet

Kulturministeriet er et ministerium, der blev oprettet i 1961 som Ministerium for Kulturelle Anliggender, og som i dag varetager ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer samt styringsmæssige opgaver i forhold kulturinstitutioner som dets væsentligste opgaver. Kulturministeriet benytter flere forskellige bygninger til deres ansatte og diverse opgaver, men har hovedsæde i den mere end 200 år gamle bygning ‘Assistenshuset’ i København. Kulturministeriet består af Kulturministeriets departement, en styrelse og omkring 20 statsinstitutioner hvori Det Danske Filminstitut og Det Kongelige Teater blandt andet indgår.

Servicemægleren har assisteret Kulturministeriet gennem et miniudbud af dets rengøringsydelser. Rammeaftalen blev indgået på baggrund af vores kompetente rådgivning indenfor området, hvor vi sikrede Kulturministeriet et udførligt og gennemsigtigt udbudsmateriale. Gennem dette miniudbud sikrede vi den bedste facility-service løsning der passede til Kulturministeriets behov.

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.