Del:

Nørresundby Gymnasium

Nørresundby Gymnasium er et af de fem almene gymnasier i Aalborg kommune, som de unge kan vælge imellem når de søger enten en STX- eller HF-uddannelse. Gymnasiet er beliggende på den nordlige side af Limfjorden hvilket gør, at skolen er attraktiv for unge både fra Aalborg, men også fra de nære områder i Vendsyssel, da gymnasiet er let tilgængeligt både fra nord og syd. Gymnasiets beliggenhed er derfor en faktor der gør, at skolen råder over et stort antal studerende, som til daglig gør brug af gymnasiets mange forskellige lokaler. 
Gymnasiet rummer både store fælles arealer, kantine, idrætshal og mange rummelige klasselokaler, som alle bliver brugt i den daglige gang på skolen, og som naturligvis skal vedligeholdes på bedste vis.
 
Servicemægleren har for nylig assisteret Nørresundby Gymnasium med et udbud af deres rengøringsydelser på alle skolens lokaliteter. Vi sørgede for et overskueligt og gennemarbejdet udbudsmateriale, der sikrede at skolen har indgået den bedst mulige aftale, der passer præcis til deres behov. 

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.