Del:

NOVI

I mere end 30 år har NOVI været en grundsten for og bidraget til regional og national vækst. NOVI er placeret i udkanten af Campus for Aalborg Universitet, og er bygget sammen med Aalborg Universitet via en gangbro. NOVI er derfor en af Danmarks mest innovative forskerparker. 

NOVI har 10 kontorbygninger med både domiciler, individuelle kontorer og co-working. Derudover driver NOVI to iværksætterhuse; GrowAAL EAST og CITY, med lejemål til nystartede unge iværksættere.

 

Hos Servicemægleren har vi haft  fornøjelsen af at bistå NOVI med at gennemføre et rengøringsudbud. Formålet med dette samarbejde var, at assistere NOVI med at optimere og forbedre deres vilkår hvad angår rengøring. Med vores ekspertise har vi dermed udarbejdet et overskueligt materiale, der sparer NOVI tid, og som frigiver ressourcer til deres kerneopgaver. Vores rådgivning har givet NOVI de bedst mulige forudsætninger for, at indgå den økonomisk mest fordelagtige aftale.

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.