Del:

Odder Kommune

Odder Kommune er beliggende i Midtjylland cirka 20 km. fra Aarhus og huser knap 23.000 indbyggere. Kommunen er en politisk ledet organisation, med respekt for det lokale demokrati, hvor borgerne i Kommunen er i fokus ved beslutninger. Kommunen henvender sig til alle, som ønsker et trygt sted at bo med masser af fællesskab, da der findes et væld af forskellige foreninger hvor fællesskabet dyrkes. I Odder Kommune er der plads til alle, unge som gamle, idet der findes 8 forskellige børnehaver, 6 forskellige folkeskoler med tilhørende SFOer, Klub-ordninger samt flere pleje- og ældreboliger. Derudover har kommunen et aktivt og engageret erhvervsliv, hvor flere forskellige virksomheder bakker op om udviklingen og lokalsamfundet. 

 Servicemægleren har endnu engang assisteret Odder Kommune gennem et rengøringsudbud, der dækker over kommunens mange forskellige lokationer. Vi har rådgivet kommunen på bedste vis ud fra vores professionelle erfaring, både gennem lovgivningen på området men også ud fra vores kvalitetsmæssige erfaring hvortil vi har specificeret udbudsmaterialet derefter. Dermed har vi sikret at Odder Kommune har haft det bedste grundlag for at indgå en serviceaftale med den rette leverandør til opgaven.    

 

 

 

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.