Del:

Statens Museum for Kunst

SMK – Statens Museum for Kunst er Danmarks nationalgalleri og landets hovedmuseum for billedkunst. Det ligger i Sølvgade i Indre By, København. SMK har landets største kunstsamling, som består af omkring 260.000 kunstværker. Kunstsamlingen var oprindeligt de danske kongers samling, men med demokratiets indførelse i Danmark i midten af 1800-tallet, blev kongernes kunstsamling givet til folket. Den gave blev til SMK. Derudover  bliver der hele tiden føjet nye kunstværker til samlingen, og kunstværkerne bevares af konservatorer og naturvidenskabsfolk. SMK er en forskningsinstitution, og en vigtig del af arbejdet som nationalgalleri er hele tiden at sætte nye perspektiver på kunsten gennem forskning. 

Hos Servicemægleren har vi haft fornøjelsen af, at bistå Statens Museum for Kunst med et miniudbud af deres rengøringsydelser. Vi har her sikret at de kom optimalt igennem udbuds forløbet, med henblik på at indgå den rigtige serviceaftale til den rigtige pris. Med vores ekspertise har vi dermed udarbejdet et overskueligt materiale, der ville sparer SMK tid og frigive ressourcer til deres kerneopgaver. Gennem dette miniudbud sikrede vi derfor den bedste facility-service løsning der passede til deres behov. 

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.