Del:

VUC vest

VUC Vest er en institution, der tilbyder undervisning af høj faglig kvalitet i almene, kompetencegivende og studieforberedende fag fra laveste indgangsniveau til højeste gymnasiale niveau. VUC Vest er et anerkendt voksenpædagogisk undervisningscenter, hvilket fastholdes gennem en optimeret fleksibilitet og et udvidet antal valgmuligheder. VUC Vest skaber rammer for livslang læring i en åben og mangfoldig uddannelsesinstitution for unge og voksne. Institutionen har undervisningsafdelinger i Esbjerg og Vejen, men udfører også særligt tilrettede undervisningsopgaver på virksomheder. 

Vi hos Servicemægleren har haft fornøjelsen af at bistå VUC Vest med at gennemføre et rengøringsudbud. Hos Servicemægleren har vi mange års erfaring i netop at definere kvaliteten af Facility services, herunder rengøring. Igennem vores ekspertise sikrer vi, at virksomheder får den kvalitet der betales for og samtidig sørger vi for de bedste konkurrencemæssige rammer, der sikrer den skarpeste pris ifm. udbuddet. Med et skræddersyet udbudsmateriale har vi dermed assisteret VUC Vest med at effektivisere deres Facility services. 

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.