Del:

Hvad er fordelene ved at få faglig sparring, ved tilbudsindhentning for private virksomheder?

Hvad er fordelene ved at få faglig sparring, ved tilbudsindhentning for private virksomheder?

Som privat virksomhed står man ofte overfor tilbudsindhentning af diverse Facility services. Men hvordan kan man vide sig sikker på, at man vælger den rette leverandør til de forskellige services? Og hvordan kan man vide sig sikker på, at leverandøren vil leve op til opgaven?  Tilbudsindhentning kan være en kompleks proces, hvorpå der ofte opstår en række spørgsmål omkring, hvordan det mest optimale tilbud opnås.

Rådgivning og sparring af tilbudsindhentning, kan derfor være fordelagtigt og hjælpe jeres virksomhed med, at komme bedst igennem processen. Med den rette rådgiver sikrer I, at få den bedste og mest realistiske prissætning af jeres Facility services og ydelser. En rådgiver indenfor service branchen vil med sit kendskab til markedet, kunne sikre at kun de bedste leverandører, vil blive taget i betragtning. Sparring og rådgivning giver derfor din virksomhed muligheden for at opnå det bedste resultat, med den mest optimale pris samt den bedste leverandør på opgaven. Ydermere vil det styrke jeres virksomheds brancheindsigt, klæde jer bedre på til kommende tilbudsindhentninger, og gøre jer klogere på at træffe de rette beslutninger for jeres virksomhed.

Hos Servicemægleren bistår vi jeres virksomhed og sikrer, at jeres virksomhed kommer optimalt igennem tilbudsindhentningsprocessen. Med Servicemægleren som rådgiver sikrer vi at invitere kun de mest relevante og bedste leverandører på markedet. Med vores 25 års erfaring, kompetente fagfolk og juridiske ressourcer skaber vi det bedste fundament, i form af en kontrakt og kravsspecifikation der passer de behov jeres virksomhed har. Et samarbejde med Servicemægleren medfører derfor faglig sparring, hvorpå i som virksomhed har mulighed for at skabe de bedste forudsætninger, for at indgå den rigtige serviceaftale til den bedste pris.

 

Et samarbejde og faglig sparring med Servicemægleren, sikrer din virksomhed: 

·      Rådgivning til egen fordel.

·      Komplet viden omkring de bedste leverandører på markedet.

·      Den skarpeste konkurrence ifm. tilbudsindhentningen

·      De bedste forudsætninger for at skabe det mest optimale kontraktuelle fundament.

·      Netværk og værdifuld viden omkring Facility-Service branchen.

 

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.