Del:

Hvorfor er vinterbekæmpelse vigtigt for private virksomheder og offentlige institutioner?

Hvorfor er vinterbekæmpelse vigtigt for private virksomheder og offentlige institutioner?

Vi nærmer os med hastige skridt den kolde vinter hvor glatte veje og stier bliver en realitet for mange. Det betyder derfor, at vi skal til at være opmærksomme på vinterbekæmpelse, hvor snerydning og saltning af veje og fortove er i fokus.

Men hvad mange både offentlige og private virksomheder ikke er klar over er, at det er virksomhederne selv der har ansvaret for, at der er ryddet for sne og is på de omkringliggende arealer, samt står til regnskab for erstatninger ved eventuelle uheld der måtte ske på disse.

Mange større private virksomheder er grundejere af arealerne hvor virksomheden ligger, ligesom mange offentlige organisationer er ejet af kommuner, og er derfor omfattet af lovgivningen om private og offentlige veje.

Ifølge lovgivningen om offentlige og private veje er det specificeret at man som grundejer er ansvarlig for, at rydde sne, samt salte på følgende arealer:

  • Fortove og gangstier ud for din ejendom
  • Indgange og trapper
  • Adgang til postkasse
  • Adgang til affaldsbeholder og pladsen omkring denne

 

Hvis snerydning og saltning ikke bliver gjort, kan det have store konsekvenser for virksomheden. Hvis en medarbejder eller en kunde eksempelvis falder på virksomhedens grund, som følge af at der ikke er blevet ryddet sne og saltet, er det virksomheden der står med ansvaret. Dette betyder derfor også, at virksomheden kan risikere at skulle betale store summer penge i erstatning til den tilskadekomne, idet det er grundejerens ansvar at holde arealerne ryddet. Det er derfor vigtigt at være på forkant med vinterbekæmpelsen, hvor aftalen med leverandøren eller de interne medarbejdere indbefatter at der bliver ryddet sne og saltet umiddelbart efter snefald og frost. Det er nemlig også grundejers ansvar, selvom der ikke er nogen tilstede på grunden, hvis uheldet er ude.

Det kan for mange, store som små virksomheder, virke uoverskueligt selv at stå for aftalen om snerydning og saltning, da der netop på dette område gælder flere regler, og det kan være svært at sikre den rette kvalitet af vinterbekæmpelsen, der forebygger eventuelle ulykker og skader.

 

Ønsker din virksomhed et professionelt firma til at foretage snerydning og saltning af veje, hvorpå man kan garantere sine ansatte og kundernes sikkerhed? Så hjælper Servicemægleren dig med at finde den rette leverandør til at løse lige præcis din opgave på vinterbekæmpelse. Et samarbejde med Servicemægleren vil medføre et komplet udbud eller en komplet tilbudsindhentning på vinterbekæmpelse, hvorpå du sikrer dig den rette vinterbekæmpelse gennem et overskueligt og gennemarbejdet materiale. Med vores faglige ekspertise kan vi hjælpe med at udarbejde en aftale der passer til jeres ønsker og behov.

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.