Full-facility

Del:

Få en bedre Full-facility løsning

Står den Full-Facility løsning du betaler for, mål med den kvalitet du får? Har du overvejet, hvordan du kan udbyde din Full-Facility løsning, så du får mere kvalitet for pengene? Selvom du er glad og tilfreds med din Full-Facility service, kan det sagtens være, du betaler for meget eller vil kunne få mere for pengene.

Hvad er Full-facility?

En full-facility løsning er når, man får flere af sine serviceydelser udført af én leverandør, som påtager sig hele ansvaret for leveringen. Det kunne eksempelvis være en samlet løsning på rengøring, vinduespolering, vagtservice, måtteservice, gartnerservice, planteservice, kantinedrift, kaffeservice, vinterbekæmpelse, handyman og reception mm.

Med en stor mængde af opgaver er det meget vigtigt at få defineret opgaverne meget præcist for, at omkostningerne ikke løber løbskt. Men det kan være svært at få lavet det rette udbud uden ekspertise indenfor både det juridiske og de relevante fagområder.

Med os som din rådgiver kan vi lede dig gennem udbudsjunglen og sikre dig, at du får den højeste kvalitet til den bedste pris.

 

Vi kan hjælpe dig med:

  • Gennemførsel af hele udbudsprocessen fra A til Z.
  • Overholdelse af alle regler i forbindelse med udbuddet.
  • At identificere hvordan I opnår den optimale løsning med udgangspunkt i jeres behov.

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.