ServiceTjek

Del:

Med ServiceTjek sikrer vi jer gennem løbende inspektion og opfølgning

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Der er derfor behov for en opfølgende kvalitetssikring af rengøringen.

Kvalitetssikring af rengøring

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Dermed kan I koncentrere jer om jeres primære opgaver med sikkerhed for, at jeres rengøringsydelser er i gode hænder – og at jeres leverandører bliver holdt ansvarlige, hvis det ikke er tilfældet.

Udvalgt case

EUC Nord spotter rengøringsmangler med ServiceTjek

Sådan ser en aftale om ServiceTjek typisk ud

1. Løbende kontrol

Vi kommer løbende ud og besøger de relevante lokationer i jeres virksomhed eller organisation – enten med en fast frekvens eller som uanmeldte inspektioner. Ved hvert besøg vurderer vi, om kvaliteten af den leverede ydelse lever op til serviceaftalen. Vurderingen bygger på vores faglige ekspertise inden for rengøring.

2. Grundig dokumentation

Vores kvalitetssikring omfatter en kvalitetsrapport, som vi sender til både jer og jeres serviceleverandør straks efter kontrollen. Rapporten dokumenterer kvalitetsniveauet i tal, billeder og grafer og med brug af en nem og overskuelig smiley-ordning. Dermed får I det fulde overblik over kvaliteten af jeres serviceydelser og eventuelle fejl og mangler.

3. Klare konsekvenser

Konstaterer vi, at der er fejl og mangler i ydelsen, eller at kvaliteten ikke lever op til det aftalte, tager vi fat i leverandøren og sørger for, at problemerne bliver udbedret. I tilfælde af fejl eller mangler, som i henhold til kontrakten med leverandøren berettiger jer til økonomisk kompensation, sørger vi også for, at I bliver kompenseret.

Løft og fasthold jeres serviceniveau med ServiceTjek. Få 1 times uforpligtende sparring og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.
Kontakt os

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.