Vinduespolering

Del:

Få den bedste vinduespolering

Rigtig mange virksomheder og institutioner har svært ved at finde ud af, hvordan de får den optimale vinduespudsning. Det kan være svært at vide, om man får den kvalitet, man betaler for. Det skyldes ofte, at der ikke er klare krav i kontrakten om hvordan, der skal pudses vinduer.

Få hjælp til dit udbud

Hos Servicemægleren har vi mange års erfaring i netop af definere kravene for, at kvaliteten af vinduespolering er i orden. På den måde får du ikke bare den billigste vinduespudser, men også den aftalte kvalitet, så din virksomhed eller organisation kan fremstå præsentabel.

Vi kan hjælpe dig ved at:

  • Definere opgavens omfang og frekvens ud fra jeres behov.
  • Sammenligne og udvælge de bedste tilbud på opgaven.
  • Sikre en god og fleksibel kontrakt.
  • Sikre overholdelse af udbudslovgivningen.
Udfyld formularen og bliv ringet op inden for 24 timer
Kontakt os

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.