Vagtservice

Del:

Få en sikker vagtservice

Er du i tvivl om, hvor meget din vagt og sikkerhed bør koste? Og hvilken løsning passer bedst til dine behov? Uden erfaring inden for disse områder kan det være svært at prissætte, hvad vagt og sikkerhed egentlig bør koste.

Hvad bør vagtservice koste?

Nogle forsøger at indhente tilbud på en sådan opgave selv. Det bliver desværre ofte som at sammenligne pærer og bananer, hvis man ikke har det rette kendskab til branchen.

Det betyder, at man ofte vælger ydelsen til den laveste pris uden, at det er tydeligt, hvad man får for pengene, og så får man ikke nødvendigvis den løsning, man har brug for.

Med den rette rådgivning kan du derimod få sikret den rette vagt og sikkerhed til jeres behov og samtidig få en bedre pris gennem et solidt udbud.

Vi kan hjælpe dig med:

  • At lave et samlet vagtudbud med udgangspunkt i jeres behov for vagt og sikkerhed.
  • At kortlægge hvilke områder, der skal indbefattes af patruljering, og frekvensen af patruljering for at sikkerhedsniveauet er i top.
  • Afdækning af det specifikke behov for vagt og sikkerhed.
  • At definere vagtens forpligtelser i forhold til sikkerhed på områderne i kontrakten.

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.