Del:

Medarbejdere

Grundlægger og indehaver af Servicemægleren, der som medlem af bestyrelsen sørger for de overordnede retningslinjer for virksomheden.
Poul Brøndum
Indehaver
4085 1498
Mads Brøndum
Direktør
6048 0203
Josephine Sundtoft
Kvalitets- og kundechef
5070 1498
Emil Meldgaard
Udbuds- og juridisk chef
2096 4798
Udbudsjurist med ansvar for Servicemæglerens juridiske processer, som sikrer at alle udbudsregler bliver overholdt, i forbindelse med udbudsprocesserne, således at der ikke opstår komplikationer, før, under og efter udbuddet.
Asger Meller Gram-Hansen
Udbudsjurist
4119 5098
Heidi Bernthsen
Kvalitetskonsulent
4111 3101
Claudia Socaci
Kvalitetskonsulent
22504480
Elena Pitea
Kvalitetskonsulent med 6 års erfaring indenfor rengøringsbranchen og 4 års erfaring på konsulentområdet hos Servicemægleren, som sikrer kvaliteten af den aftalte service hos kunderne.
Elena Pitea
Kvalitetskonsulent
4114 7077
Michelle Thai
Kvalitetskonsulent
2214 1498
Per B. Petersen
Kvalitetskonsulent
4062 4802
Kommunikationsstuderende med ansvar for Servicemæglerens marketingafdeling, som står for virksomhedens eksterne kommunikation og markedsføring på diverse digitale platforme.
Pouline Kloppenborg Elmbæk
Marketing & Kommunikations medarbejder
2578 4199
Marketing & Kommunikationsmedarbejder
Kommunikations- og marketingstuderende med ansvar for Servicemæglerens marketingafdeling, som udformer og håndterer kommunikations- og marketingmateriale til virksomhedens digitale platforme.
Ida Marie Lindegaard
Marketing & Kommunikations medarbejder
2578 4199
HR ansvarlig med 20 års erfaring indenfor servicebranchen, som står for Servicemæglerens overordnede økonomi, løn og interne opgaver.
Lene Petersen
Adm. / HR
2092 1498
Projektsekretær med 11 års erfaring, som har det store overblik over Servicemæglerens igangværende projekter, samt varetager vigtige administrative opgaver såsom koordinering og kontakt til både kunder og leverandører.
Anna Pedersen
Projektsekretær
2291 4199
Økonomisekretær med 20 års erfaring indenfor området, som varetager Servicemæglerens økonomi, herunder fakturering, bogføring og diverse ad hoc-opgaver forbundet med posten.
Vibeke Christensen
Økonomi
7020 8060

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.