Planteservice

Del:

Få et bedre arbejdsmiljø gennem den rette aftale på planteservice

Ved du, hvad vanding af planter og plantegaranti bør koste? Ved du hvad kvadratmeter-prisen bør være på service af din indvendige jungle? Har du igennem længere tid, syntes at kvaliteten af din planteservice er dårlig eller overvejet, om det kan gøres billigere?

Få et optimalt arbejdsmiljø

Vi oplever ofte, at virksomheder bruger mange penge og tid på at etablere sig i nye bygninger, men stadigvæk mangler den rette planteservice til at skabe det optimale arbejdsmiljø. Planter i arbejdsmiljøet skaber et bedre indeklima og en bedre akustik i rummet.   

Ved du hvordan du skal lave et udbud, så du sikrer dig, at jeres planter altid fremstår friske, grønne og velplejede? Hvordan sikrer man sig planter med lyddæmpende effekt, som giver en god akustik?

Tænk over det et øjeblik. Og overvej hvor nemt det kunne være, hvis du havde én til at ordne hele udbuddet for dig.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Gennemførsel af hele udbudsprocessen fra A til Z.
  • Vi sikrer i kontrakten, at planterne altid fremstår velplejede, og at leverandøren har ansvaret for udskiftning af planter og krukker mm.
  • Vi definerer alle jeres behov i kontrakten, så I kan få et stilrent udtryk på arbejdspladsen.

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.