Håndværkerydelser

Del:

Få en god rammeaftale på jeres håndværkerydelser

Udbud af håndværkerydelser

Har i en lang række forskellige mindre aftaler på jeres løbende håndværkerydelser og overvejer i at samle disse under én aftale?
Eller har i allerede en rammeaftale men skal genudbyde denne i henhold til de strammede krav for rammeaftaler?

Hos Servicemægleren kan vi hjælpe jer med at samle diverse håndværkerydelser i en rammeaftale som f.eks. kan dække over:

  • El-arbejde

  • VVS-arbejde

  • Murerarbejde

  • Tømrer- og Snederarbejde

  • Malerarbejde

  • Ventilationsarbejde

  • Generelle vedligeholdelseopgaver

  • Småentrepriser

 Vi har hjulpet en række kunder med at få godt styr på deres rammeaftaler for håndværkerydelser.

I processen kan vi både sikrer at der er styr på den udbudsretlige lovgivning og samtidig få skabt de rette kontraktuelle rammer for jeres aftale.

Kontakt os i dag og så fortæller vi gerne mere omkring hvad vi kan tilbyde, hvilke fordele der kan opnås og processen generelt.

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.