Ledige stillinger

Bliv en del af Servicemægleren

Studiejob hos Servicemægleren A/S

Ambitiøs stud.merc.jur. eller stud.jur. med interesse for udbudsret søges

Servicemægleren A/S er en af de førende rådgivningsvirksomheder på facility-området, der bistår såvel offentlige som private virksomheder bl.a. med gennemførsel af udbudsprocesser.

Via dine arbejdsopgaver får du et stort kendskab til og erfaring med gennemførsel af udbudsprocesser, hvor du især vil blive involveret i de administrative opgaver, der er forbundet med at gennemføre en udbudsproces. Du bliver en central del af Servicemæglerens udbudsteam og vil indgå i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere. 

Dine centrale arbejdsopgaver 

 • Stillingen indebærer mange forskelligartede opgaver relateret til udbudsprocesser.
  Særligt vil du få en central rolle i udarbejdelsen af udkast til udbudsmateriale (kontraktudkast, kravspecifikation, udbudsbetingelser, tilbudslister mv. samt gennemlæsning og kvalitetssikring).
 • Udarbejde forberedelsesmateriale til brug for møder.

Det vi søger 

 • Du er i gang med din cand. merc. (jur.)-uddannelse eller cand. jur.-uddannelse. 
 • Du interesserer dig for og har måske allerede kendskab til udbudsret.

Det vi tilbyder

 • Minimum 10 timer pr. uge fordelt forventeligt på 2 arbejdsdage.
 • Arbejdsplads og computer stilles til rådighed på vores kontor, hvorfra arbejdet primært skal udføres.
 • Erfaring med og kendskab til udbudsret. 

Ansøgning

Ansøgningsfrist d. 6. marts 2020. Samtaler afholdes løbende med egnede kandidater. Send gerne din motiverede ansøgning samt dit CV til  Emil@servicemaegleren.dk og skriv ”Sagsbehandler” i emnefeltet.

 

Studiejob hos Servicemægleren A/S

Ambitiøs Cand. Merc. i Marketing med interesse for salg og marketing

Servicemægleren A/S er en af de førende rådgivningsvirksomheder på facility-området, der bistår såvel offentlige som private virksomheder bl.a. med gennemførsel af udbudsprocesser.

Via dine arbejdsopgaver får du et stort kendskab til og erfaring inde for SoMe, salg og marketing. Du vil især Blive involveret i de administrative opgaver, der er forbundet med en salgsproces. Du bliver en central del af Servicemæglerens salgsteam og vil indgå i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere. 

Dine centrale arbejdsopgaver 

 • Stillingen indebærer mange forskelligartede opgaver relateret til salg og marketing. 
 • Særligt vil du få en central rolle i mødebookning, SoMe, udarbejdelse af tilbudsmateriale og samarbejdsaftaler.
 • Udarbejde forberedelsesmateriale til brug for møder.

Det vi søger 

 • Du er i gang med din Cand. Merc. i Marketing eller anden relevant uddannelse. 
 • Du interesserer dig for og har måske allerede kendskab til salg og marketing.
 • Det vægtes positivt, at du har praktisk erfaring salg og/eller marketing.  

Det vi tilbyder

 • Minimum 10 timer pr. uge fordelt forventeligt på 2 arbejdsdage.
 • Arbejdsplads og computer stilles til rådighed på vores kontor, hvorfra arbejdet primært skal udføres.
 • Oplæring og coaching/sparing af en ekstern salgstræner. 
 • Erfaring med og kendskab til marketing og relationssalg.
 • Provision og bonusser. 

Ansøgning

Ansøgningsfrist d. 6. marts 2020. Samtaler afholdes løbende med egnede kandidater. Send gerne din motiverede ansøgning samt dit CV til Mads@servicemaegleren.dk og skriv ”Salg og marketing” i emnefeltet.

 

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Altid personlig service

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.