Måtteservice

Del:

Få en god aftale på din måtteservice

Har du svært ved at vurdere, hvad din måtteservice bør koste? Det kan være svært at sammenligne tilbud uden et godt sammenligningsgrundlag. Samtidig kræver det tid og erfaring at lave det rette udgangspunkt for sammenligning. Tid som du ikke kan tage fra den daglige drift eller andre vigtige opgaver.

Vi oplever ofte, at vores kunder har flere måtter, end de i virkeligheden har brug for. Derfor afdækker vi grundigt det behov, som vores kunder rent faktisk har. Vi har mere end 25 års erfaring på området, som sikrer, at du får den rette måtteservice. 

Vi kan hjælpe dig ved at:

  • Lave et overskueligt kontraktmateriale.
  • Sikre os, at I ikke betaler for mere, end I har behov for.
  • Vi undersøger, om I bruger den rette måttestørrelse og måttetype: bomuld, nylon eller bomuld plus mm.
  • Vi afdækker, hvor placeringen af måtter vil give mest mulig værdi i form af et bedre indeklima og renere gulve.

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.