Del:

Om Servicemægleren

Få bedre kvalitet i jeres serviceydelser

Facility services som rengøring, vinduespolering, kantinedrift, vagt og sikring er vigtige for, at jeres dagligdag kan fungere. Men det kan være svært at opnå den ønskede kvalitet i servicen og sikre, at den ydelse, I betaler for, bliver leveret som aftalt. Med Servicemægleren som arbejdspartner kan i trække på vores ekspertviden inden for facility services og bruge jeres egne ressourcer på jeres kerneopgaver. 

Servicemægleren er en uvildig rådgivningsvirksomhed, der hjælper jer med at løfte og holde kvaliteten af jeres facility service, så I får den service, der er aftalt, til den rigtige pris. Vi har mere end 25 års erfaring inden for området og arbejder både med private virksomheder og offentlige organisationer.

Vores mission

Hos Servicemægleren skaber vi merværdi for vores kunder, ved brug af vores ekspertviden indenfor facility services og dermed sikrer at vores kunder får den bedste løsning til den bedste pris. Vi gør det muligt for vores kunder at fokusere på deres kernekompetencer, ved at stille kompetente fagfolk og juridiske ressourcer til rådighed.

Vores vision

Vi hos Servicemægleren vil være kundernes foretrukne valg, når der er brug for sparring og rådgivning i forbindelse med facility services. Vi stræber efter at være innovative og nytænkende med henblik på, at være de førende indenfor facility services, og den faste uvildige samarbejdspartner. 

 

 

Får I det, I betaler for?

Vi kan vurdere og dokumentere kvalitetsniveauet af jeres facility services som et løbende samarbejde, hvor vi kommer ud og tjekker jeres services et antal gange om året.

I får solid dokumentation baseret på professionelle vurderinger, der giver jer det fulde overblik over serviceniveauet.

Lever jeres facility service ikke op til jeres forventninger?

Vi kan håndtere dialogen med jeres eksterne leverandører og sikre, at I fremover får den servicekvalitet, der er aftalt.

Hvis jeres facility services varetages af jeres eget personale, kan vi optimere jeres serviceopgaver og stå for praktisk træning af personalet samt dialogen med dem.

Skal jeres facility services i udbud?

Vi kan styre hele udbudsprocessen for jeres facility services fra start til slut og hjælpe med alt fra behovsafdækning til indhentning af tilbud. Det gælder både EU-udbud og miniudbud.

Vi har de tekniske og juridiske kvalifikationer til at sikre, at I får den mest optimale facility service-løsning til den rigtige pris.

Har I brug for ekspertviden?

Vi har været i branchen siden 1992, og igennem årene har vi hjulpet utallige virksomheder og offentlige organisationer med at sikre høj kvalitet i deres facility services. Med os som samarbejdspartner har I derfor nem adgang til specialister med en omfattende teknisk og juridisk viden inden for området.

Klar kommunikation og personlig kontakt

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Vi gør en dyd ud af at forklare kompliceret teknisk stof på en let forståelig måde, og vores medarbejdere har alle en bred erfaring inden for facility service. Vi holder begge fødder på jorden og giver personlig rådgivning, der er til at forstå. Det er en af grundene til, at mange af vores kunderelationer strækker sig over 20 år tilbage.

 

Vi støtter kampen mod kræft

Vi støtter kampen mod kræft
Vi støtter kampen mod kræft

Løft kvaliteten af jeres facility services. Få 1 times gratis og uforpligtende sparring og hør hvordan.
Kontakt os

Læs mere om Servicemægleren

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.