Del:

Udbud

Vi kan mere, end du tror

Som eksperter i udbudsrådgivning indenfor facility services dækker vores viden bredt indenfor udbudsområdet. Vi har viden indenfor en bred vifte af bygningsrelaterede ydelser såsom kantine løsninger, vagtservice, håndværkerydelser og vinduesvask, men især udbud indenfor rengøringsområdet er vores spidskompetence.

Nedenfor kan du se mere om diverse ydelser, som vi har erfaring indenfor og kan hjælpe din virksomhed eller organisation med.  

Spar penge på jeres
Full-facility
Vi sparer ofte vores kunder omkring 10% af prisen på deres Full-Facility løsning gennem vores udbudsproces.
Spar penge på jeres
Grå og grønne områder
Lad os stå for udbuddet, så vi kan sikre renhold af dine grå fortove og grønne græsplæner, og du kan få mere tid til dine kernekompetencer.
Spar penge på jeres
Håndværkerydelser
Med os som rådgiver på opgaven kan vi føre jer igennem udbudsprocessen og sikre jer den bedst mulige rammeaftale på jeres håndværkerydelser.
Spar penge på jeres
Kantineservice
Værdsætter du og dine medarbejdere også et godt måltid mad? Få udarbejdet et fuldstændigt kantineudbud og få den bedst mulige kantineløsning med vores rådgivning på området.
Spar penge på jeres
Måtteservice
Få renere gulve og et bedre indeklima gennem et udbud af din måtteservice.
Spar penge på jeres
Planteservice
Hvordan udarbejder man en kontrakt, så man kan sikre sig et stilrent udtryk på arbejdspladsen? Lad os stå for at identificere dine behov og sikre dig den rette service til den rette pris.
Spar penge på jeres
Rengøring
Med os som rådgiver på opgaven kan vi føre dig igennem udbudsprocessen og sikre dig den bedst mulige aftale på rengøring.
Spar penge på jeres
Vagtservice
Gør din organisation mere sikker gennem et udbud af vagtydelser.
Spar penge på jeres
Vinduespolering
Se klarere på tingene med den rette vinduespolering.
Spar penge på jeres
Vinterbekæmpelse
Undgå at sne inde til vinter - få den bedste kvalitet af vinterbekæmpelse gennem et solidt udbud.

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.