Vinterbekæmpelse

Del:

Vinteren kommer - er du klar?

Når vinteren nærmer sig, er det vigtigt at have den rette kvalitet af sin vinterbekæmpelse. Men i en travl hverdag kan det være svært at overskue, hvor meget man har behov for, for at være forberedt på vinterens luner. Alt for mange betaler for meget for deres vinterbekæmpelse samtidig med, at de ikke får nok ud af det, de egentlig betaler for.

Hos Servicemægleren kan vi hjælpe dig med at definere præcis hvordan og hvornår, der skal ryddes sne, saltes mm. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette leverandør til at løse lige præcis din opgave på vinterbekæmpelse.

Vi kan hjælpe dig med at:

  • Gennemføre et komplet udbud på vinterbekæmpelse.
  • Sikre dig den rette vinterbekæmpelse gennem et overskueligt materiale, der forklarer hvor, hvornår og hvordan de forskellige opgaver skal udføres.
  • Sikre overholdelse af udbudslovgivningen.

 

Så undgår du og din organisation at sne inde til vinter.

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.