Del:

Kontakt

Mød teamet bag servicemægleren

Grundlægger og indehaver af Servicemægleren, der som medlem af bestyrelsen sørger for de overordnede retningslinjer for virksomheden.
Poul Brøndum
Indehaver
4085 1498
Mads Brøndum
Direktør
6048 0203
Emil Meldgaard
COO
2096 4798
Cand.jur og teamleder med ansvar for den daglige drift af udbudsprocesser og den direkte kontakt til kunderne.
Asger Meller Gram-Hansen
Teamleder for Udbud
4119 5098
Sekretær for vores udbudsjurister og er administrativ medarbejder på kontoret. Jeanette skaber med sin erfaring struktur og gennemsigtighed i virksomhedens arbejdsprocesser.
Jeanette Kjær Have
Sekretær
Vibeke Christensen
Økonomi
70208060
HR ansvarlig med 20 års erfaring indenfor servicebranchen, som står for Servicemæglerens overordnede økonomi, løn og interne opgaver.
Lene Petersen
Adm. / HR
2092 1498
Cand.merc.jur der bistår Servicemæglerens kunder med juridiske ad hoc-opgaver, samt udarbejdelse af udbudsprocesser og tilbudsindhentning for såvel offentlige som private kunder.
Nicklas Theodor Bentsen
Udbudsjurist
41 24 38 39
Cand.merc.jur der bistår Servicemæglerens kunder med juridiske ad hoc-opgaver, samt udarbejdelse af udbudsprocesser og tilbudsindhentning for såvel offentlige som private kunder.
Stine Haarbo Jensen
Udbudsjurist
20 87 55 38
Kvalitetskonsulent med stort kendskab til den faglige del af facilitets services, som med kontroller og inspektioner sikrer vores kunder den bedste kvalitet af deres ydelser, samt assisterer med håndtering af udbudssager.
Claudia Socaci
Kvalitetskonsulent
22504480
Michelle Thai
Kvalitetskonsulent
22141498
Kvalitetskonsulent med 7 års erfaring indenfor området, som sikrer vores kunder den aftalte service med faglig ekspertise og kontroller af leverandørernes opgaver.
Heidi Bernthsen
Kvalitetskonsulent
4111 3101
Elena Pitea
Kvalitetskonsulent med 6 års erfaring indenfor rengøringsbranchen og 4 års erfaring på konsulentområdet hos Servicemægleren, som sikrer kvaliteten af den aftalte service hos kunderne.
Elena Pitea
Kvalitetskonsulent
4114 7077
Kvalitetskonsulent der tjekker leverandørernes service opgaver, og dermed sikrer kvaliteten af disse i tæt dialog med kunderne.
Per B. Petersen
Kvalitetskonsulent
4062 4802

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.