Del:

Mini cases

Få mere viden omkring hvordan vi hjælper vores kunder

Disse cases er fra vores kunder igennem tiden. De forskellige cases belyser hvilke processer samt udbud, vi som virksomhed kan hjælpe dig med. 

Servicemægleren har udført et miniudbud af Sorø Akademis rengøringsløsning.

 

Vi er glade for at assistere By og Havn med et rengørings- og vinduespoleringsudbud.

Vi er glade for samarbejdet med Odder Gymnasium og er klar til at bistå med inspektioner af rengøringsydelserne i form af servicetjek for at sikre kvaliteten.

Læs mere om Servicemægleren

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

Med COVID-19 og genåbningen af Danmark efter påske, betyder det at vi mere end nogen sinde før, skal være meget opmærksomme på rengøringen rundt omkring.  Kontrol af rengøring er derfor et punkt på dagsordenen, vi alle skal fokuser på.  

Læs mere omhvordan Servicemægleren kan hjælpe dig, og modtag en kontrol guide

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.