Del:

Indsigt

Få indsigt i vores viden indenfor facility services og hvordan vi rådgiver vores kunder

Hos Servicemægleren er vi specialister i rådgivning indenfor bygningsrelaterede services, og vi har mange års erfaring og branchekendskab at trække på.

Når vi assisterer vores kunder med udbud eller tilbudsindhentninger af services til deres erhverv, er det altid på baggrund af en fagspecifik viden. Denne viden vil vi meget gerne dele ud af, for at give indsigt i de kompetencer og den viden vi benytter i vores daglige arbejde med facilitets ydelser.

Teamet bag Servicemægleren er en blandet flok, hvilket gør at vores viden dækker bredt i feltet indenfor både juridiske regler, klausuler og kravspecifikationer samt rengøringstekniske elementer, kantinekvalitet og meget andet.

På siden her kan du finde viden, hvor vi deler vidensartikler der giver indsigt i vores arbejde og hvorfor det vi gør skaber værdi for vores kunder. Vi deler gode råd til blandt andet bedre kvalitet af rengøringsydelser og hvordan man sikrer sig den bedste rengøring.

Du kan også finde mini cases, hvor vi løbende opdaterer aktuelle og gennemførte udbudsprocesser for virksomheder og offentlige institutioner vi har assisteret og rådgivet igennem tiden. Her får du indsigt i hvem vores kunder er, og hvordan vi hjælper dem med at finde den leverandør der bedst kan løfte netop deres opgave, til den helt rigtige pris.

 

Læs mere om Servicemægleren

Når en kontrakt om rengøringsydelser lige er underskrevet, har leverandøren ofte fuld fokus på at levere det aftalte. Men når dagligdagen melder sig, er det ikke ualmindeligt, at kvalitetsniveauet stille og roligt daler. Læs hvordan vi kan hjælpe med at I altid får det, I betaler for.

Med ServiceTjek kan vi hjælpe jer med at sikre, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.

Når vi taler med vores kunder, møder vi dem ofte på mange forskellige niveauer i deres virksomhed eller organisation – lige fra servicepersonalet og eksterne leverandører til mellemledere og direktører. Derfor er klar og nærværende kommunikation en vigtig del af vores job.

ServiceSupport
Med ServiceSupport slipper du for at håndtere klager over rengøringen. Du og dine kollegaer kan let og enkelt indberette observerede fejl og mangler, og vi sørger for, at der bliver taget action for udbedringen af fejlene.
ServiceAnalyse
Overvejer I at udlicitere jeres rengøring? Med ServiceAnalyse får I et klart billede af, om det kan betale sig. Vi gennemgår jeres serviceydelser, vurderer kvaliteten og giver jer et solidt beslutningsgrundlag.
ServiceUdbud
Et udbud er en omfattende proces, der kræver tid, erfaring og dyb faglig indsigt i både serviceydelserne og den komplekse lovgivning. Med ServiceUdbud sikrer vi, at I kommer optimalt igennem hele udbudsforløbet.
ServiceTjek
Med ServiceTjek sikrer vi, at I altid får det, I betaler for. Gennem løbende inspektion og opfølgning kontrollerer vi jeres rengøringsydelser, dokumenterer kvalitetsniveauet og håndterer dialogen med jeres leverandører.
Bliv klogere
Luk
Play Video Close Video
På 2 min.Videoen

På under 2 minutter fortæller vi dig, hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.

Fik du set vores video?

På under 2 minutter fortæller vi dig hvorfor vi er den helt rigtige samarbejdspartner når det handler om kontrol af dine facility services.